DomovČlánkyČarodejnice v kasíne od Tipsportu

Len dnes prebieha v Tipsport kasíne jedinečná promo akcia Čarodejnice v kasíne. Registrovaní hráči môžu získať dokopy až 50 free spinov.

Tipsport si touto pravidelnou bonusovou akciou pripomína ľudový zvyk pálenia čarodejníc spojený so zhasínaním starých ohňov a pálením nových. Táto tradícia vychádza z keltského sviatku Beltine a jej cieľom je ochrániť ľudí od nečistých a zlých síl. Na Slovensku si pálenie čarodejníc pripomíname v noci z 30. apríla na 1. mája.

Deň plný mágie nájdete dnes aj v Tipsporte, kde na hráčov čaká 20 free spinov v hre Fire Witch a ďalších 30 zatočení za aktivitu využiteľných na hru Alchemist's Gold.

Prejsť do Tipsport kasína

Ako získať 20 free spinov?

  • Registrujte sa alebo sa prihláste do svojho hráčskeho účtu v Tipsporte.
  • Aktivujte si bonus tlačítkom CHCEM BONUS.
  • Využite 20 točení zadarmo v hre Fire Witch.
  • Splňte podmienky pretočenia pre úplne získanie bonusu.
  • Po splnení podmienok vám bude bonus pripísaný na hráčsky účet.

Free spiny akcie Čarodejnice v kasíne sú určené novoregistrovaným hráčom, ktorí nemajú účet v Tisporte dlhšie ako 7 dní, rovnako ako aj existujúcim hráčom, ktorí uzatvorili za posledných 30 dní stávky v minimálnej hodnote 1 €. Tento bonus je možné získať iba raz počas celého priebehu promo akcie.

Výhry zvoľných zatočení sú pripisované ako bonusové zostatky, ktoré podliehajú podmienkam pretočenia. Preto je potrebné výhry najskôr 10-násobne prestávkovať, aby došlo kúplnému splneniu podmienok a bonusové výhry boli prevedené do reálneho zostatku na hráčsky účet. Podmienku pretočenia musia hráči splniť do 3 dní. Podmienky bonusu môžu hráči splniť na valcových automatoch v sekcii "Automaty". Ruleta ani blackjack sa do plnenia podmienok nepočítajú.

Ako získať 30 free spinov?

  • Registrujte sa alebo sa prihláste do svojho hráčskeho účtu v Tipsporte.
  • Aktivujte si bonus tlačítkom CHCEM BONUS.
  • Pretočte aspoň 30,00€ na vybraných hrách.
  • Využite 30 free spinov v hre Alchemist'sGold.
  • Po splnení podmienok vám bude bonus pripísaný na hráčsky účet.

Aj tento bonus je možné získať iba raz počas celého priebehu promo akcie. Free spiny sú hráčom okamžite pridelené a výhry z týchto točení v hre Alchemist'sGold sú pripísané v hotovosti bez podmienok pretočenia. Jedinou podmienkou pre získanie bonusu 30 free spinov je pretočiť na automatoch v Tipsporte aspoň 30€.

Viac informácii o bonusoch v rámci akcie Čarodejnice v kasíne nájdete priamo na stránke kasína.

Prejsť do kasína

Tagy
Tipsport casino bonusypromofree spinyhry Tipsport
null